deneidez

Missä ovat feministit?

Olen odotellut joulusta asti feministien kannanottoa Oulun raiskauksiin. En ole löytänyt juurikaan mitään. Luulisi, että heitä kiinnostaisi tyttöjenkin oikeudet. Ehkäpä raiskaukset eivät kuulu heidän narratiiviin ja siksi niistä ei voi kirjoittaa tai puhua mitään. Eli alaikäiset tytöt voidaan heittää bussin alle, kunhan vain oma narratiivi säilyy kasassa. Kertonee aika paljon nykyisistä feministeistä ja siitä minkälaista asiaa he oikeasti ajavat.

Esimerkiksi

Naisunioni on asiasta hyvin hiljaa. ( http://www.naisunioni.fi/ )
Feministinen puolue on myös asiasta hyvin hiljaa. ( http://www.feministinenpuolue.fi/ )

Kunniamaininta Kaarina Hazardille, joka mainitsi raiskaukset.

https://twitter.com/kaarinahazard/status/1069957580007620608?lang=fi

Harmi vain, että hänen mielestään ongelmallisempaa oli se, että polisii mainitsi ulkomaalaistaustaisuuden kuin se, että raiskauksia on tapahtunut.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Miksi feminatseilta pitäisi saada jotain lausuntoja? Ketä ne kiinnostavat?

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Heidänhän pitäisi ajaa naisten asiaa ja eikös noissa tapauksissa ole loukattu aika räikeästi naisten oikeutta henkilökohtaiseen koskemattomuuteen?

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

"Olen odotellut joulusta asti feministien kannanottoa Oulun raiskauksiin.
En ole löytänyt juurikaan mitään."

Selitys ei liene sen kummoisempi kuin, että perusfeministien agendaan ei kuulu tyttöjen tai naisten suojelu ns. perinteisessä mielessä. Heidän tavoitteensa tähtäävät johonkin aivan muuhun.

Pitkä on marssi ollut naisilla päästä irtautumaan ja kieltäytymään vanhan naisrauhan tarjoamasta suojasta, joka on jokaisen kunniallisen miehen selkäytimeen ja tietoisuuteen upotettu.

"Naisrauha tarkoittaa lakia tai määräystä olla vahingoittamatta tai häiritsemättä erityisesti naisia. Tällä tarkoitettiin historiallisesti varsinkin kieltoa kajota seksuaalisesti naisiin ilman laillista avioliittoa."
https://fi.wikipedia.org/wiki/Naisrauha

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Missähän me ollaan? Ystävän tukena kun joku vitun saatanan idiootti ampui heidän kotiaan päin.

https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/736167-hs-s...

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Joulusta tähän päivään saakka ja ammunnat tapahtuivat vastottain? Lainaatko minullekin kristallipalloasi, niin voin pysäyttää lasten raiskaajat?

Tuokin ammunta itsessään on aika vakava juttu ja olisi hyvä, jos tuollaista ei tapahtuisi kenellekään. Toivottavasti poliisilla riittää resurssit tuon tutkimiseen, kun niitä on tässä siirretty vähän toisaalle normirikoksista.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Jospa uskonveli kävi vähän kovistelemassa liian hyvin suvakin kainaloon kotoutunutta maanmiestään Helsingin lapsimurhaajan esimerkin mukaan. Hänenkin tarkoitushan oli tappaa koko perhe.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Miten nyt voi vastata kun te tarjoatte feministeistä aivan outoja väitteitä mitkä eivät ole totta.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Ne väitteet voi aina korjata. Teen vain huomioita kaiken sen avulla mitä olen itse nähnyt.

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Tuolla rasmus -ryhmässä niitä riittää, ja kieltämättä siellä on taas meno parhaimmillaan...

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Sulla on joku Rasmus-Ryhmä fiktio?

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

No ei ole, mutta siellä on aina silloin tällöin hauskaa käydä seurailemassa, kun totaalisesti todellisuudesta erkaantuneet laittavat parastaan.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola Vastaus kommenttiin #12

Joo, siellähän on aivan sekopäistä sakkia. Mahtaako lääkitys olla ihan kohdillaan heillä?

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Ei kyllä oikeasti aina usko että siellä kirjoittaa ihan todellisia ihmisiä, senverran häiriintynyttä tekstiä välillä. Nytkin siellä joku kirjoittaa tietävänsä että ammuskelija on suomalainen, poliisia toi tieto saattaisi kiinnostaa koska tossa bravdan uutisessa asiaa ei mainittu.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Kävin katsomassa tuota rasmuksen menoa. Kaksi argumenttia nousi päälimmäisiksi.

1. Suomalaisetkin raiskaavat
2. Kotouttamisessa on epäonnistuttu

Mitä rasmus-ryhmästä on peloteltu, niin oletin, että siellä olisi tässä tapauksessa uhreja syyllistetty ja muistutettu rasismista joka käänteessä. Ihmetyksekseni suurin osa keskustelusta oli asiallista ja (pienellä) osalla oli jo alkanut horjua usko monikulttuurillisen projektin hyvyydestä.

Tommi Mäkinen

Pakolaismiehen uhriarvo on korkeampi kuin suomalaisnaisen, siksi feministit ei ole muistaakseni kertaakaan tuominnut mamujen raiskauksia.
Ei edes lasten raiskauksia. Ei sen enempää polttomurhia sun muitakaan.

Toi on uhriarvo-peli.

Rasmusryhmässä esim. feministit pitivät todella massiivista meteliä kun se yli 90v meksikolaisukko hakattiin tiilellä jenkeissä. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/91-vuotias-mek...

Vaadittiin suunnilleen suoraa teloitusta tekijälle. Kaikki mahdolliset solvaukset ryhmässä kerrottiin huutomerkkien kera.

Kun paljastui että tekijä oli tummaihoinen iso nainen, kaikenlainen raivo loppui kuin seinään, ja oikeesti alettiin funtsii josko naisella sit-ten-kin oli joku hyvä syy hakata miesparka melki hengiltä :D

Mustalla naisella on suurempi uhriarvo kuin meksikonpapalla, joten mitä välii, tuumaa feministit.

Siksi "rodullistetut" saa tehdä Suominaiselle ihan mitä vaan, eikä pihaustakaan femakoilta..

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Mistä ihmeestä puhut? Vai onko mielikuvituksen tuotosta?

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Uhriarvo-peli on tuttua kamaa. Sen avullahan esim. lesbot heitettiin rekan alle, kun he eivät suostuneet pitämään transnaislesboja oikeasti lesboina. Eli jos on mies, joka on tuntee itsensä naiseksi ja pitää seksuaalisesti naisista, niin on transfoobista lesboilta olla pitämättä tuota henkilöä lesbona ja potentiaalisena petikumppanina.

http://geekfeminism.wikia.com/wiki/TERF

Olen myös hyvin tietoinen, etteivät tietyt tahot pysty minkäänlaiseen empatiaan, kun he ajavat omaa agendaansa. Silti olisi hyvä, jos sinulla olisi jotain konkreettisempaakin tarjota tuon rasmusryhmäjutun todisteeksi. Tuollaisenaan se ei ole huhua kummaisempi.

Tommi Mäkinen

Se koko Rasmusryhmän keissi on yhdessä olikohan MonokulttuuriFM-jaksossa Youtubessa. Voin etsiä sen niin saatte tekin takuvarmaa viihdettä :)

Edit. Eikun sori, sitä kanavaa ei olekkaan enää. Mutta Tiina Wiik varmaan muistaa niiden kommentoijien nimiä sun muuta. Voin kysyä onko hänellä ne kuvakaappaukset ryhmästä tästä keissistä vielä tallella.

Tommi Mäkinen

Tiinalla kiireitä, ei oo viel vastannut mulle. Itse kuuntelin livenä ton lähetyksen "Monokulttuuri FM Special 12.7.2018 – Rasmus suorittaa"
Tuossa se muistaakseni oli. Nyt pahastuneet feminismit ajaneet kanavan alas.

Toinen juttu oli kun Rasmus-ryhmässä otettiin todella maanisesti kierroksia, kun jossain Virolaisessa mainoksessa oli raksa-miehellä mustattu naama.
Pöyristeltii todella kovaa miten voi vielä 2018-vuonna käyttää törkeän rasistisesti blackfacea mainoksissa, että todella takapajula koko Viro. Ryhmässä joku virolainen yritti puolustella maataan ja tais tulla poistetuksi :D
Loppujen lopuksi kun oli tunteja pöyristelty ja solvattu maata, tajuttiin että olikin kyse kaivosyhtiön mainoksesta. Kaveri esitti siis maineria eikä tummaihoista :D
Bonuksessa yhdessä kuvassa oli hieman miehekäs nainen, jonka todettiin olevan erinomainen osoitus trans-fobiasta. Luulivat nais-paran kuvaa maskeeratuksi. Oli vain hieman miehekäs vanhempi nainen siis.

Toinen erittäin hyvä sisällöntuottaja hupiohjelmiin on feministi-ryhmät.

Kerrankin jossain ryhmässä oli taas puolestaloukkaannuttu jostain tumman naisen puolesta, ja pöyristeltiin taas oikein vimosen päälle ja kauhisteltiin.
Ryhmässä oli somalinainen jota asia ei pahemmin kiinnostanut, ja suomineidot kyselemään että miksi et verisesti loukkaannu tästä, niin somalinainen sanoi että hän ei ymmärrä suomalaisia feministejä/rasmuslaisia että miten ihmeessä jaksaa puolestaloukkaantua jokaikisestä pikku jutusta. Ei hän ainakaan jaksa, kun ei tod. koe niitä niin loukkaavaksi kuin kaikki tiedostajat tuntuu uskovan.
Tilannetta ihmeteltiin, ja lopuksi todettii että valkoiset oli saanut somalin jo niin aivopestyä niin, ettei tajunnut kuoliaaksiloukkaantua joka asiasta.
Ja tilanne päättyi siihin, että somali poistettiin ryhmästä :D

Feministien raivolla on hirveä voima. Miehet menettää syyttä työpaikkoja, televisio-ohjelmia loppuu, nimet muuttuu jnejne.

Red Dead Redemption 2:n (Pleikkari/Xbox hittipeli) Youtubekanava poistettiin, koska pelissä pystyi vahingoittaa aikansa naisasianaista.
Se ei ollut ongelma, että pelissä pystyi tappaa miehiä, naisia ja lapsia, vaan se, että pystyi jotai väsynyttä suffrogaattia vahingoittaa..

Pekka Pylkkönen

Ei ole meetoota, koska lapset eivät kilju yhtä kovaa kuin kylttyyripersoonat.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

Feminismin ymmärtäminen käy helpommaksi, jos muutat sanan feminismi tilalle naiskommunisti. Kollektiivista unelmaa, eli voimakkaasti yhteiskunnan säätelemä ja rajoittama sortovaltio, jossa epäpäteviä naisia ja heidän mamumaskotteja nostetaan virkoihin on naiskommunistien unelma. Tältä pohjalta on helpompi hahmottaa miksi kommentteja ei tipu.

Käyttäjän dottore48 kuva
Kari Ellimäki

Telaketjufeministien agendalla ovat vain valkoihoiset, keski-ikäiset miehet.

Käyttäjän JanneRantala kuva
Janne Rantala

Ai oliko femakoilla jotain logiikkaa siis aikaisemmin?

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Mielestäni olen aktiivisesti kirjoittanut seksuaalirikoksista, esimerkiksi kansalaisaloitteesta raiskauksen määritelmän muuttamiseksi rikoslain tunnusmerkistössä suostumuksen puutetta painottavaksi.

Oulussa ja muuallakin paljastuneet grooming-tapaukset eivät yllätä, esimerkiksi chatroulette-palvelua tai vastaavia webbisovelluksia seuraamalla seksuaaliviritteisen seuranhaun suorasukainen yleisyys pistää silmään kuten myös nuorten tyttöjen suojattomuus näiden viritelmien suhteen...

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Lapsiuhritutkimusten perusteella lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on vähentynyt 30 vuodessa melko reilusti, sillä vuonna 1988 14 prosenttia yhdeksäluokkalaisista tytöistä ilmoitti tulleensa seksuaaliseti hyväksikäytetyksi ja vuonna 2013 neljä prosenttia, toki viimeisimpien vuosien tietoja ei vielä ole saatavilla....

https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/8672...

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Sen verran iso raamattu, että olisi ollut hyvä kertoa, mistä kohti tuo tieto löytyy.

Kuitenkin sivulta 170 se näytti löytyvän.

https://imgur.com/a/9U9pK9Y

Ennen ei ole näyttänyt olevan tosiaankaan paremmin, kun tuota ja noita muita indikaattoreita katsoo. En tosin ymmärrä tuon relevanttisuutta nykyisestä tilanteesta keskusteltaessa.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #26

Lähinnä hain syitä tuolle lasten hyväksikäytön vähenemiselle ja ainakin itse uskon sen johtuvan lastensuojelun tehostumisesta lastensuojelujärjestöjen ja viranomaisten yhteistyön tuloksena sekä yleisestä tietoisuuden lisääntymisestä lasten oikeuksista.

Ihan viimeisimpien vuosien aikana tilanne näyttää jollain tavoin radikaalisti muuttuneen ja juuri internetin kaikkialle ulottuvan luonteen vuoksi enkä kiellä sitäkään, etteikö näissä maahanmuuttajien tekemissä seksuaalirikoksissa pohjasyynä olisi kulttuuritausta. Patriarkaalisuus sieltä tuottaa tällaista "toksista maskuliinisuutta"....

Mikä sitten ratkaisuksi?

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen Vastaus kommenttiin #27

Voinhan minäkin vaikka minkälaisia selityksiä heittää ilmaan hyväksikäytön vähenemiselle. Esim. vaikkapa se, että teknologia on kehittynyt ja koska jokaiselle on kamera ja mikrofoni taskussa, niin se toimii pelotteena potentiaalisia raiskaajia vastaan. Tai sitten vaikkapa sellaisen selityksen, että yhteisöllisyys on vähentynyt ja sen myötä myös lapsia on vaikeampi pitää hiljaisena yhteisöjen sisällä(paitsi joissain tiiviisti yhteisöllisissä uskonnollisissa piireissä *köh* lestadiolaisuus *köh*).

Perusratkaisuthan ovat ei toivotuissa ilmiöissä aina samat. Joko poistetaan/eristetään ilmiön aiheuttajat tai vähennetään ne sopivalle tasolle tai sitten poistetaan/eristetään ne, joihin ilmiö vaikuttaa. Ensimmäinen tarkoittaisi joidenkin pakolaisten aseman heikentämistä ja toinen naisten ja tyttöjen aseman heikentämistä. Kummat olisit valmis uhraamaan vai olisitko valmis uhraamaan kumpaakaan?

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Alaikäisten raiskausten tapauksessa auttaisi mielestäsi se, että vaihdettaisiin raiskaus määritelmää enemmän suostumusperusteiseksi? Nyt oikeasti... Luulisi sinunkin ymmärtävän, että alaikäiseeen työntyminen on aina raiskaus oli suostumusta tai ei. Vedit kyllä pohjat tässä keskustelussa.

*facepalm*

Ja sitten syyn vierittämäinen chattipalveluhin ja tyttöjen vanhempiin sekä yhteiskuntaan, kun nämä eivät kasvata tyttöjä tarpeeksi suojatussa ympäristössä. Ei niitä penskoja voi koko aikaa vahtia ja heillä on aina keinot kommunikoida kenen tahansa kanssa ja mitä enemmän rajoitetaan noita palveluita, sitä syvemmälle verkkoon lapset ajetaan. Siinä vaiheesss kun ne ajetaan sen verran syvälle, että sieltä alkaa löytyä lapsipornoa ja vastaavaa, niin en oikein tahdo uskoa, että se auttaa kovin kasvatuksessa.

Vielä puuttuu uhrien syyllistäminen. Kokeiles sitä seuraavassa viestissäsi.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Kyllä rikoslain uudistaminen tunnusmerkistön osalta kuvaamallani tavalla johtaisi myös siihen, että lasten seksuaalista hyväksikäyttöä alettaisiin tunnistaa arjessa ja etenkin oikeusprosesseissa enemmän raiskauksena kuin "pelkkänä seksuaalisena hyväksikäyttönä".

Ja kyllä, lasten seksuaalisen itsemäärämisoikeuden loukkaamiseen johtava polku alkaa nykyisin usein netin välityksellä, 30 vuotta sitten se alkoi useimmiten lähisuhteissa...

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen Vastaus kommenttiin #25

Miksi sitten sen sijaan, että ajoit omaa agendaasi typerästä lakimuutoksesta, joka miinottaisi seksuaalisen kanssakäymisen aikuisten kesken, et ehdottanut pelkästään hyväksikäytön muuttamista raiskaukseksi lasten tapauksessa?

Jos minulta kysytään, niin minusta tuollainen käyttäytyminen kertonee siitä, ettei sinua kiinnosta raiskatut lapset yhtä paljoa kuin oma agendasi ja sen läpivienti, mikä käy oikein hyvin aloituksen hypoteesiin.

"Alkaa nykyisin usein netin välityksellä..." Lähdettä tälle? Muutenkin kuten laitoin, niin rajoittaminen ajaa lapset käyttämään sovelluksia, joista pääsee vielä pahempaan materiaaliin ja jatkuva seuranta tuskin on kovinkaan käytännöllistä.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Olen odotellut joulusta asti feministien kannanottoa Oulun raiskauksiin."

- Feminismin mielestä miehet ovat sikoja, eivätkä Oulun tapahtumat ole antaneet erityistä aihetta kannan tarkistamiseen.

Käyttäjän AnneMikkola kuva
Anne Mikkola

Viimeksi naisjärjestöistä taidettiin kuulla näissä asioissa silloin kun ne yhteen ääneen tuomitsivat sen, että Helsingin poliisi varoitti juuri näistä ilmiöistä. Nyt on tosiaa vallan hiljaista. Odotan mielenkiinnolla tuleeko sieltä Oulun poliisin tuomiolausunto pikapuoliin.

Toimituksen poiminnat