deneidez

Vaihtoehtoja raiskausten estämiseksi objektiivisesti käsiteltynä (Osa I)

Lähdetään liikkeelle karikatyyrisen rasistin lausauhduksesta. Eli...

1. "Rajat kiinni ja ulkomaalaiset ulos"
Rajojen kiinni laittaminen lopettaisi uusien ulkomaalaisten seksuaalirikollisten tulon, mutta rajojen kiinni laittaminen varsinkin nykyisenlaisessa tilanteessa olisi tuhoisaa. Suomen rakenteet on tehty sellaiseksi, että se vaatii tarpeeksi nuorta ja vahvaa työikäistä väestöä, joka pitää sitä yllä. Esim. eläkejärjestelmä on tehty siten, että työssäkäyviä on pakko olla tarpeeksi, jotta eläkemaksuja pystytään keräämään tarpeeksi.

Myöskään ulkomaalaisten poistaminen ei ole järkevää, koska pidempään täällä olleet ovat jo oppineet olemaan täällä kunnolla ja syyllistyvät epätodennäköisemmin raiskaamiseen. Muutenkin kollektiivinen rangaistus pienen vähemmistön tähden ei oikein käy oikeusvaltion toimintaan.

Eli ulkomaalaisten poistamisen voi poistaa asialistalta hyödyttömänä ja keskittyä ensimmäiseen kohtaan. Rajat pitää siis pitää auki, mutta voisiko tulijoita suodattaa jotenkin tai kannattaako niitä edes suodattaa?

2. "Suodatetaan eri kansallisuudet"

Otetaan käsittelyyn eri kansallisuuksien seksuaalirikostilastot tuolta sivulta.

"Turvapaikanhakijoiden rikollisuus vakava uhka – ryhtiliike tehtävä heti" - Jocka Träskbäck (kok)
http://www.jocka.fi/?p=5579

Näemme tuolta esim. että afganistanilaiset tekevät eniten seksuaalirikoksia suhteutettuna väkilukuun. Listalla venäläisistä eteenpäin olevat kansallisuudet ovat niin lähellä suomea, että ne kansallisuudet voidaan päästää Suomeen lähes ongelmitta, mutta muut näyttävät ongelmallisilta. Otetaan käsittelyyn listalla karkisijalla olevat ja vielä vertailun vuoksi suomalaiset. Muutetaan luvut prosenteiksi.

Afganistan: 1.3812%
Irak: 1.3386%
Suomi: 0.0333%

Mitä prosentit kertovat? [Sen, että esim. jokainen tuleva afganistanilainen on 1.38 prosentin mahdollisuudella seksuaalirikollinen ja että jokainen suomalainen on 0.0333% mahdollisuudella seksuaalirikollinen. ~ Ei näin vaan jokaista 100 kohti 1.38 seksirikosta.] Luvuissa on todella paljon eroa. Kannattaisiko siis estää ihmisten tuleminen ongelmamaista? Ei tietenkään kaikkien tulemista kannata estää. Joukossa on hurjasti sellaisia, jotka eivät koskaan tekisi seksuaalirikoksia tai ylipäätänsä syyllistyisivät niihin jopa epätodennäköisemmin kuin suomalaiset. Suodatetaan siis nekin pois tuosta.

3. "Suodatetaan potentiaaliset raiskaajat"

Voimme siis suodattaa pois edelleen myös ongelmamaista tulevista ne, jotka eivät tule syyllistymään seksuaalirikokseen. Tarkoitan tietenkin naisia, lapsia ja vanhuksia. Valitettavasti lapsista emme voi päästää kaikkia pälkähästä, koska esim. jopa 12-vuotiaat ongelmamaista kotoisin olevat pojat ovat osallistuneet joukkoraiskauksiin.

Käytetään hyväksi ulkomaalaistaustaisten ikärakennekaaviota.

http://vertinet2.stat.fi/VERTI/graph/Graphserver.png?x=800&y=600&ifile=q...

Tuosta huomataan, että miehiä on vain hieman enemmän kuin naisia. Eli siis jos kaikki naiset päästetään läpi, niin ongelmamaiden tulijoista jo noin 45% voidaan päästää surutta Suomeen ilman, että seksuaalirikoset lisääntyisivät yhtään. Täsmälleen sama voidaan tehdä nuoremmille pojille ja vanhuksille. Eli miesten puolestakin noin 40% voidaan päästää maahan ilman pelkoa seksuaalirikosten lisääntymisestä. Mitä tuo sitten tarkoittaa alkuperäisen tilaston suhteen? Tietenkin sitä voidaan tarkentaa, koska alkuperäinen tilasto oli per kansalainen.

Afganistan: 138.12/(((10000*0.45)*0.40)/100) = 7.67%
Irak: 133.86/(((10000*0.45)*0.40)/100) = 7.43%
Suomi: 3.33/(((10000*0.45)*0.40)/100) = 0.185%

Pääsemme siis siihen tulokseen, että [esim. afganistanilainen nuori mies on 7.67 prosentin mahdollisuudella eli noin joka kolmastoista ~ eikä päästä vaan, että on olemassa seksirikos joka kolmattatoista kohti]. Suomalaisten kohdalla luku on oikeasti pienempi, koska väestörakenne on eri, sekä suomalaisissa myös vanhemmat ihmiset syyllistyvät seksuaalirikoksiin. Tietenkin vieläkin otannassa on niitä, jotka eivät tule koskaan tekemään seksuaalirikosta. Voimmeko erottaa heitä mitenkään seksuaalirikollisista?

4. "Voimmeko tunnistaa seksuaalirikolliset ongelmamaiden miesten joukosta?"

Itse en ainakaan keksi tähän mitään ja ainoana ratkaisuna siis pitäisin sitä, että ongelmamaista ei otettaisi nuoria miehiä tai niiden määrää pudotettaisiin huomattavasti.

Yhteenveto

Eli näillä tiedoilla siis joutuisimme uhraamaan ainakin osan ongelmamaiden nuorista miehistä, jos haluaisimme alentaa ulkomaalaisten tekemiä seksuaalirikoksia.

---

Osa II tulee, jos tämä saa kiinnostusta ja jos näin objektiivisesti saa edes kirjoitella uuden suomen blogeihin.

Edit:

Hakasulkuihin[] laitetuissa osissa on selvennyksiä/korjauksia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Otetaan Suomeen vain kristittyjä.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Alan vähitellen epäilemään, että tämä hemmo olisi botti, mutta laitetaan nyt vastaus tähän.

Kristityt tekevät samalla tavalla seksuaalirikoksia siinä missä muslimitkin. Sitä tapahtuu jopa länsimaissa runsain mitoin länsimaisten kristittyjen toimesta. Esim. tuossa on uudempia tapauksia ->

https://forums.catholic.com/t/more-than-500-priest...

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Eli johtopäätöksenä voisimme ajatella, että otetaan maahan vain uskonnottomia.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen Vastaus kommenttiin #3

Niitä vain on todella vähän noissa ongelmallisimmissa maissa. Muutenkin sekään ei anna henkilölle immuniteettia olla omaksumasta haitallisia lähtömaassa olleita tapoja.

Ilkka Huotari

"tarpeeksi nuorta ja vahvaa työikäistä väestöä, joka pitää sitä yllä"

Ei humanitaarinen maahanmuutto pidä Suomen rakennetta yllä.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Aloituksessa käsittelin vain tarvetta. Turvapaikanhakijoita tulee tuhansittain ja meille syntyy joka vuosi vain kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tulijat muun maahanmuuton kanssa ovat paikanneet määrällisesti juuri sopivasti vääristynyttä ikäjakaumaamme. Tulijoista saamme siis potentiaalista työvoimaa, mutta auttaako se oikeasti on toinen kysymys ja siihen minulla ei ole vastausta, koska en ole tutkinut asiaa.

Ilkka Huotari

Ei maahanmuuton ikäjakaumalla ole mitään merkitystä, jos he eivät paranna huoltosuhdetta.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen Vastaus kommenttiin #7

Tarkoitat varmaankin taloudellista huoltosuhdetta. Tosiaan käytännössä asia on näin kuin kirjoitat paria poikkeusta lukuunottamatta ja tarkoitin vain, että en ole tutustunut noihin lukuihin.

Toimituksen poiminnat